UPM-Sulotion Engineering Hasil Minyak Sayuran Berasas Bio - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 2 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalinkan kerjasama dengan Solution Engineering Holdings Bhd. (SEH) dalam merekabentuk dan mengeluarkan ‘pilot plant’ bernilai RM4 juta (USD1.1 juta) yang berkebolehan menghasilkan minyak sayuran berasaskan bio di Puchong, Malaysia.