UPM – Dutch Lady Kaji Khasiat Susu Terhadap Prestasi Minda Kanak-Kanak - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PETALING JAYA, 16 Februari - Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Dutch Lady Milk Industries (M) berganding bahu menjayakan projek penyelidikan bagi mengkaji khasiat susu terhadap prestasi minda kanak-kanak pra-sekolah.