UPM Juara Olahraga MASUM 2009 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG 8 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) membuktikan kejaguhan atlet mereka dalam acara olahraga apabila menjuarai Kejohanan Olahraga Majlis Sukan Universiti Malaysia (MASUM) 2009 di Stadium UPM baru-baru ini.