UPM Bolot 3 Anugerah Utama MTE 2009 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR 6 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) membolot tiga daripada empat anugerah utama Ekspo Teknologi Malaysia (MTE) 2009 yang berlangsung di Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) baru-baru ini.