INTROP – MOSTI Kaji Kawalan Diversiti dan Karbon Hutan Tropika - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 13 Mac – Institut Perhutanan Tropika dan Produk Hutan (INTROP) Universiti Putra Malaysia (UPM) menjalinkan kerjasama penyelidikan dengan Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi Malaysia (MOSTI) menerusi program Brain Gain Malaysia bertajuk ‘Kawalan Diversiti dan Keseimbangan Karbon Hutan Tropika’.