UPM Perkukuh Keusahawanan Siswa Dan Siswazah Melalui Seminar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SHAH ALAM, 2 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) memperkukuhkan program pembangunan keusahawanan dalam kalangan siswa dan siswazah melalui seminar ’Penyertaan Siswa/Siswazah dalam Kerjaya Keusahawanan’ baru-baru ini.