40 Pelajar UPM Dekati Penduduk Kampung - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUANG, 9 Mac – Seramai 40 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menyertai program ‘Mahasiswa Bersama Masyarakat’ selama empat hari tiga malam di Kampung Melayu Seri Kundang, Rawang baru-baru ini.