Pelajar Kejuruteraan raih Tempat Kedua Cipta Model Kereta dan Pembentangan Poster - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
ALOR GAJAH, 19 Mac – Dua kumpulan pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya mendapat tempat kedua kategori Model Car Performance dan kategori poster presentation pada pertandingan 4th Malaysian Chem E-Car Competition baru-baru ini.