UPM Tuan Rumah Konvensyen Maulidur Rasul Kebangsaan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 8 Mac - Universiti Putra Malaysia (UPM) telah dipilih menjadi tuan rumah Konvensyen Maulidur Rasul Pelajar Institut Pengajian Awam Tinggi (IPTA) peringkat kebangsaan 2009 baru-baru ini.