Penyelidik UPM Cipta Model asyik kepada Pelajaran - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 19 Mac – Seorang penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya mencipta sejenis model yang berupaya mereka bentuk faktor keasyikkan terhadap bahan pengajaran pendidikan.