UPM Juara Hoki Tujuh Sebelah TNB-KLHA - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR, 18 Mac - Universiti Putra Malaysia (UPM) menjuarai kejohanan hoki wanita tujuh sebelah TNB/KLHA yang telah berlangsung di Stadium Hoki Kuala Lumpur baru- baru ini.