Kolej Sepuluh Juara Sidrat - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 1 Mac – Kumpulan dikir barat Sang Saka Biru dari Kolej Sepuluh Universiti Putra Malaysia (UPM) menjuarai Senandung Irama Dikir Barat (SIDRAT 09) dengan menewaskan 11 kolej kediaman UPM baru-baru ini.