UPM Juara Pidato Peniti V - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 22 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) menjadi johan pertandingan Pidato Kepimpinan Harmoni Intervarsiti (PENITI V) 2009 yang berlangsung di Dewan Sri Harmoni, Kolej Kelima UPM baru-baru ini.