UPM Diistihar Juara Liga Hoki MASUM 2009 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PULAU PINANG, 28 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) diistiharkan sebagai juara Liga Hoki Majlis Sukan Universiti Malaysia (MASUM) 2009 setelah menewaskan Universiti Sains Malaysia (USM) dalam perlawanan terakhir liga dengan keputusan 7 – 0 di padang hoki USM baru-baru ini.