UPM-KPPK Perkukuh Industri Kenaf - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PUTRAJAYA, 26 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Kementerian Perusahaan Perladangan dan Komoditi (KPPK) dengan kerjasama Common Funds for Comodities (CFC), Institute of Jute Studies Group (IJSG) dan United Nation Industrial Development Organization (UNIDO) telah menjalin kerjasama melalui projek Increased Production Efficiency In Small-Holder Kenaf Production Systems For Specific Industrial Applications.