Jabatan Akuakultur UPM Bincang Pengeluaran Benih Ikan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PUTRAJAYA, 25 Mac – Jabatan Akuakultur Fakulti Pertanian Universiti Putra Malaysia (UPM) telah mengadakan seminar Fish Reproduction bagi membincangkan pengeluaran benih ikan untuk akuakultur.