Pelajar Tahun Satu Dedah Bahaya Kanser kepada Golongan Muda - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 3 April – Seramai 600 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menyertai Kempen Sihat dan Bebas Kanser di Fakulti Perubatan dan Sains Kesihatan (FPSK) UPM baru-baru ini.