Pelajar Dua Fakulti Bergabung Pentas Teater Rakyat - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 3 April – Pelajar Fakulti Bahasa Moden dan Komunikasi (FBMK) dan Fakulti Pengajian Pendidikan (FPP) Universiti Putra Malaysia (UPM) bergabung mementaskan teater rakyat berjudul ‘Tun Kudu’ sempena Malam Tradisi Sastera Rakyat ke-24 di Dewan Banquet UPM baru-baru ini.