181 Pelajar UPM sertai Program Kesedaran Penyakit Buah Pinggang - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 12 Mac – 181 pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) menyertai acara konvoi berbasikal dan bermotosikal serta berjalan kaki bagi menyokong Kempen Kesedaran Penyakit Buah Pinggang sempena Hari Buah Pinggang Sedunia Peringkat Kebangsaan 2009 di Hospital Serdang baru-baru ini.