UPM Bolot Anugerah Olahragawan dan Olahragawati MASUM 2008 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUANTAN, 4 April – Dua atlet Universiti Putra Malaysia (UPM) membolot anugerah sukan Olahragawan dan Olahragawati Majlis Sukan Universiti Malaysia (MASUM) 2008 dengan menewaskan empat calon akhir setiap kategori baru-baru ini.