UPM Jalin Kerjasama Pendidikan Awam-Swasta - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 1 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) meluaskan peluang pendidikan dengan menjalinkan kerjasama pendidikan awam-swasta melalui perjanjian kerjasama dengan enam kolej swasta (IPTS).