Robani – Roslinda Bolot Anugerah Berganda - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PUTRAJAYA, 9 April – Mohd Robani Hassan dan Roslinda Samsu membolot anugerah sukan Olahragawan dan Olahragawati Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-26 baru-baru ini.