UPM Tuan Rumah Mesyuarat TNC (P&I) kali ke-16 - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 6 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) dipilih menjadi tuan rumah Mesyuarat Timbalan Naib Canselor (Penyelidikan dan Inovasi) Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) Malaysia kali ke-16 di sini baru-baru ini.