UPM Sedia Enam Aktiviti Muzik - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 3 April – Jabatan Muzik, Fakulti Ekologi Manusia Universiti Putra Malaysia (UPM) akan menganjurkan program Wacana Muzik yang mempersembahkan enam aktiviti muzik secara percuma pada bulan ini.