Pelajar Teknologi Makanan Tunjuk Bakat Memasak - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 3 April – Seramai 25 pelajar tahun tiga Bacelor Pengajian Makanan, Fakulti Sains dan Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) menunjukkan bakat masing-masing dalam pertandingan Experimental Food di Kompleks Perkhidmatan Makanan UPM baru-baru ini.