Program KEMPAS 2010 Pupuk Pelajar Hargai Alam Semula Jadi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2010)
SERDANG, 15 November - Dalam usaha meningkatkan kesedaran terhadap kepentingan alam semula jadi, Fakulti Perhutanan Universiti Putra Malaysia (UPM) dengan kerjasama ExxonMobil, Kementerian Pelajaran dan Berita Harian akan menganjurkan sekali lagi Kem Pendidikan Alam Semula Jadi (Kempas) 2010.