Seminar Industri Kimia Dedah Peluang Kerja Kepada Pelajar - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 11 April – Seminar Industri Kimia ke-13 telah memberi pendedahan peluang pekerjaan kepada 210 pelajar tahun akhir Universiti Putra Malaysia (UPM) baru-baru ini.