Khairu Rasid – Noor Faezah Bolot Anugerah Seni UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 10 April – Khairu Rasid Mohamad dan Noor Faezah Hamidon membolot Anugerah Seni (MASENI) Universiti Putra Malaysia (UPM) ke-4 baru-baru ini.