UPM Tingkat Kerjasama Pertanian Dengan Universiti Montpellier II - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
MONTPELLIER (Perancis) 27 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) meluaskan kerjasama pengajaran dan penyelidikan pertanian dengan Universiti Montpellier II (MU2) di sini baru-baru ini.