Syarahan IUFRO galak UPM Jalankan Penyelidikan Mengenai Hutan - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 26 Mac – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan syarahan khas oleh Presiden International Union of Forestry Research Organization (IUFRO) yang bertujuan membuka peluang kepada penyelidik UPM menyertai bidang penyelidikan hutan baru-baru ini.