Shahab Terima Anugerah Kepujian Akademik Iran - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 20 April – Pelajar program Doktor Falsafah (PhD) Senibina Universiti Putra Malaysia (UPM), Shahab Abbaszadeh berjaya menerima anugerah kepujian akademik daripada Research Counselor Office of Islamic Republic of Iran in South Pacific of Asia 2007-2008 baru-baru ini.