UPM Menang Dua Anugerah Khas Hari Harta Intelek Negara - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR, 28 April – Dua saintis Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Mohd Basyaruddin Abdul Rahman dan Prof. Dr. Yaakob Che Man berjaya memenangi anugerah khas juri pada Hari Harta Intelek Negara 2009 (HHIN) baru-baru ini.