UPM Iktiraf Pensyarah Cemerlang dan Berkreativiti Tinggi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 6 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) mengiktiraf pensyarah dan penyelidik cemerlang melalui Majlis Gemilang Akademia Putra (MGAP) dengan tiga anugerah utama di Hotel Pullman Lakesida, Putrajaya baru-baru ini.