UPM Juara L’ Oreal Brandstorm - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR, 14 Mei – Dua kumpulan pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) muncul juara dan ketiga pertandingan L’Oreal Brandstorm di sini semalam.