UPM Lancar Putra LMS - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PUTRAJAYA, 28 April – Universiti Putra Malaysia (UPM) telah melancarkan Putra Learning Management System (Putra LMS) bagi membolehkan pelajar berinteraksi dengan pensyarah melalui internet untuk mendapatkan rujukan dan nota baru-baru ini.