Pelajar UPM Menang Dua Emas Pertandingan Makanan Halal - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR, 12 Mei – Pelajar Universiti Putra Malaysia (UPM) berjaya membolot dua pingat emas pada pertandingan ‘Apprentice Chefs’ sempena Pameran Halal Antarabangsa Malaysia (MIHAS) 2009 di MATRADE Exhibition & Convention Centre (MECC) baru-baru ini.