APEEC UPM Lahir Usahawan Fertigasi - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 17 Mei – Pusat Pengembangan, Keusahawanan dan Pemajuan Profesional (APEEC) Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan Seminar Usahawan Fertigasi untuk memberi pendedahan awal kepada bakal usahawan sebelum mengusahakan projek fertigasi.