UPM Anjur Hari Alumni - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 21 Mei – Pusat Alumni Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjurkan Hari Alumni UPM di Dewan Bankuet UPM untuk memperingati penubuhan UPM yang bermula dengan Sekolah Pertanian pada tahun 1931.