UPM Dan Universiti Tokyo Tingkat Kerjasama Sains - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 25 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) dan Ocean Research Institute (ORI), The University of Tokyo, Jepun telah mengadakan bersama penyelidikan dan pertukaran penyelidik dalam bidang kimia, fizik dan biologi.