Syarikat AS Bantu Komersil Kajian UPM - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 27 Mei – Universiti Putra Malaysia (UPM) mengadakan kerjasama dengan institusi pakar pengkomersilan Amerika Syarikat (AS) iaitu SRI International (SRII) untuk mengkomersilkan penyelidikan dan inovasi penyelidik UPM di peringkat antarabangsa.