UPM Bantu Tingkat Taraf Hidup Penduduk Luar Bandar Sabah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KOTA MARUDU, 24 Mei – Sekumpulan penyelidik Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menjalankan kajian biodiversiti dan sosio-ekonomi masyarakat pantai luar bandar di Kota Marudu, Sabah untuk meningkat taraf hidup mereka baru-baru ini.