GSM Anjur Syarahan Umum Dr. Philip Kotler - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR, 29 Mei– Graduate School Of Management (GSM) Universiti Putra Malaysia (UPM) telah menganjur syarahan umum Prof. Dr. Philip Kotler bertajuk The Future of Marketing untuk berkongsi pengalaman dan pengetahuan dalam bidang ekonomi dan pemasaran dunia baru-baru ini.