ICERP Dapat Sambutan Wakil 10 Negara - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PUTRAJAYA, 10 Jun – Konvensyen International on Educational Research and Practise (ICERP) anjuran Fakulti Pengajian Pendidikan Universiti Putra Malaysia (UPM) telah disertai oleh perwakilan dari 10 negara termasuk peserta tempatan baru- baru ini di Dewan Konvensyen Hotel Marriott Putrajaya.