48 Pelajar Tingkatan Empat Sertai KEMPAS - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
PUCHONG, 5 Jun - Seramai 48 pelajar tingkatan empat seluruh negara menamatkan Kem Pendidikan Alam Semula Jadi (Kempas) 2009 di Hutan Simpan Ayer Hitam, Puchong, di sini baru- baru ini.