Jabatan Akuakultur UPM Kongsi Kepakaran Dengan Syarikat Ternakan Udang - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
JERLUN, 18 Jun – Jabatan Akuakultur Fakulti Pertanian Universiti Putra Malaysia (UPM) telah memberi kursus singkat kepada 200 operator dan 20 pegawai teknikal syarikat ternakan Blue Archipelago Bhd. di Air Hitam, Jerlun, Kedah sejak 6 Mei lalu.