Jerebu Beri Kesan Buruk Kepada Sektor Pertanian - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 19 Jun – Masalah jerebu yang melanda negeri-negeri pantai barat Semenanjung dalam tempoh yang panjang akan memberi kesan buruk kepada sektor pertanian, penternakan dan perikanan.