Kor SUKSIS IPTA Wujud Sebuah Universiti Bebas Jenayah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
SERDANG, 21 Jun – Pelatih Kor Sukarelawan Polis Siswa Siswi (SUKSIS) Institut Pengajian Tinggi Awam (IPTA) berjaya menjadi pemangkin ke arah sebuah universiti bebas jenayah dan menaikkan martabat Polis Diraja Malaysia selaku penguatkuasa undang-undang bertaraf dunia.