USM Penanda Aras Universiti Taraf Dunia - Berita Harian, Mohd Ayon Abd Razid (2008)
Tahniah kepada Universiti Putra MAlaysia (USM) kerana memperoleh status universiti Apex yang diumumkan kerajaan 4 September lalu. Sebagai bekas pelajar USM, saya turut bangga dengan pencapaian itu.