Majlis Perasmian ICOT 2009 Meriah - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR, 22 Jun – Majlis perasmian Persidangan Pemikiran Antarabangsa (ICOT) ke-14 2009 telah dirasmikan dengan meriahnya oleh Menteri Pengajian Tinggi YB Dato’Seri Mohamed Khaled Nordin di sini hari ini.