ICOT - Tun Mahathir Kongsi Idea Lahir Pemimpin Yang Baik - Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat (2009)
KUALA LUMPUR, 23 Jun – Seorang pemimpin harus berdisplin untuk mengasingkan kerja peribadi dan memberikan lebih fokus kepada kerja-kerja pembangunan Negara walaupun negara tersebut miskin , kata mantan Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad hari ini .